Friday, September 18, 2009

APA AKU BUAT NIH.....?????

jap,jap...!!!!! siapa nih....??? hahahaha.
[gambar dalam kelas]


haaaa...ni la kelas aku. sebesar ini..dan memuatkan lebih kurang 120org.
[rasa2...patut tak?]


dari hadapan..
[itu beg aku..(tiada niat untuk menunjuk). seperti tuannya,sukakan publisiti murahan]


apa yang aku lakukan masa posting medicine? ambil gambar orang? hahahahaha....bagus2..usaha yang patut diteruskan.


sebelum kelas bermula..tunggu lecture lebih kurang dalam 2jam lebih. sian kawan aku nih. dah ngantuk me"lepet2"


bilik kecil yang memuatkan lebih kurang 30 org. bilik ini terletak di sebelah wad wanita. kitaorang buat kelas kat sini la.


owh...sekali lagi...suhaili. tapi yang ni bukan kat hospital tau. ini dalam kelas kat kolej. rajinnye.....


ni masa hari first. macam biasa...duduk tunggu lecture. sesuka hati duduk di katil pesakit yang kosong. aku dah hampir2 nk baring dan tidur saja.




tapikan....korang tak pelik ke? kenapa la gambar minah ni byk sgt. hahahahha....itulah suhaili. satu2 kawan melayu yang aku ade kat dalam kelas..[sedeyh tak?] hahahahha....nanti ble2 aku post gamba kawan aku sorang lagi. DEEVOTHA. [warga afrika].

nk cite pjg pasal apa aku wat kat hospital. tapi...nnt la... aku tak de mood nk cite. tgk gambar dulu la ye.... nnti aku try amik lagi byk gambar menarik...

4 comments:

norfaridahanum mad norizan said...

huhu!!!kenal2kan r aq ngan deevotha tuh..asik selisih senyum2 je.nk tego takut.skali dia hentam aq kang.ko tgk r muscle2 dia cmne=p
shu ckp ko besfren ngan dia dh now..bagus hawa,berkembang sket.haha!

SarjaN yO said...

selamat hari raya hawa...

Nur natasya said...

byk n yer gambar eli!!! huahua

sitihawa said...

dia jadi model aku...hahaha. akan dtg..aku letak lagi gmba dia.