Friday, November 19, 2010

flasher!! [bukan sbb mlm ni "mlm jumaat" aku tlis bende nih]

penah ke korang dgr perkataan nih? pernah rasa? [perisa ape?] maksud aku,pernah alami ke.....hadoi~ 

A person who displays his or her body in a form of indecent exposure (flashing genitals, breasts, buttocks, etc.)
terima kasih wikipedia.


snang cite,camni r..ble seseorang tu,tak kirelah laki ke pempuan,mereka nih mendapatkan kepuasan seks dengan cara mendedahkan private part dorg kpd orang yang tak dikenali. ini dilakukan berkali-kali. yaaa...berkali-kali. ade gak yang buat sbb nk dapatkan perhatian dari org. [aku pon taktau la nape dorg gne cara nih. malu kot tunjukkan kemaluan]
mmg sape yang buat ni dia mentel r.. ade psychological disorder. aku tak penah la kene bende nih. tapi kawan2 aku penah. slalu yang buat nih laki r... dan yang kenenye pempuan r..


pe kes la aku cite pasal bende nih memalam buta. haish. muahaha. kurang kerjan[bahasa jawa,bukan salah eja].


aku cuma terfikir. mereka yang bergelar flasher nih,mesti ske bile tgk kite terkejut. melatah, memalingkan muka. aku nak tau sgt,ape riaksi dorg ble dorg flash then org pempuan tu wat muke blur gile nak mati. serius!!!! blur. pastu berlalu pergi perlahan-lahan tanpa perasaan. tolong la bagitau aku,sape2 yang pernah wat cmni. tolong la bagitau ape riaksi makhluk flasher itu....!!!!!!


ok,aku merapu dikala tinggal 4 hari nk exam final. argggghhh!! demmm!

Sunday, November 7, 2010

penulis malam..

andai lidah tidak lagi berbicara,
pena menari melakar pelangi..
bukanlah pujangga mengharap simpati,
cuma dijiwa bergolak meronta..
sekiranya hati dapat berkata..
gundahnya tak sudah mata berkaca..
kalaulah kaki bisa menapak..jauhku lari serata dunia.
mencari satu jawapan pasti..
jawapan yang mengandungi seribu erti..

malang...
aku kapal tak bernakhoda.
bertualang sendiri bertemankan bayang.
kemana arahku..
kemana akhirku....
hanya menunggu..
sungguh..bisanya tertusuk sembilu.
kecil..tidak terlihat memakan daging..
hari demi hari...waktu demi waktu...
lukanya didalam berdarah merah..
diluar cantik,dipandang tak sudah....