Friday, September 25, 2009

ape cite budak kecik ni?[aku la tu]


harini,bgn pagi dgn dikejutkan oleh encik biskut teddy. tgk jam..la,baru kul 530pg. biar betul mamat ni... hahaha..rindu katanya. seminggu dia sibuk beraya,meninggalkan aku..[cheeee...tinggal la sangat,cume kurang bermesej je]. beberapa minit[hampir setengah jam kot...] berbual di skype..dia membenarkan aku tidur kembali. kul7pagi,baru aku betul2 bangun dn bersiap kekelas. hmmm...pk,nk pakai baju ape. last2..aku pakai baju yang warnanya sgt tak matching dgn tudung. baju unggu tudung pink. yaaa...aku memang selalu begitu. dulu aku pernah berbaju hijau bertudung unggu. hahaha. kelas pagi td,medicine. aku tak ngantuk. cukup tidur kot.. abis kelas,mcm biasa..aku tunggu bas. nek bas g atavar...sampai je sana...aku dapat sms. "we have OPD today" from NEENA.

owh...mcm menarik. OPD y lepas,aku tak dapat join,sbb aku pergi jumpa doktor. [sakit lama datang balik...] aku dgn suhaili pon jalan la g bilik no14,tingkat1. hmmmmm...masuk dalam class room..[ops...sume pndg aku,sbb aku y bkk pintu] dlm tu sume senior. cari2 tempat duduk. [sebenarnya..hampir sume tempat kosong,ade 3 org je dlm bilik tu mse tu,cume aku je mcm pening tak tahu nk pilih nk duk mne..sbb byk sgt y kosong]. tak lama lepas tu...sorng2...bdk 3rd sem datang. bilik mula bising. aku kuakan buku. konon nk baca. tapi main je.

lebih kurang sejam duduk,senior2 pon mcm bgn..ade kelas katanya. ok..aku pon kemas2 la barang,tetiba..diaorg kata..bdk 3rd sem tak yah ikot. dok je ctu..aku pon com tercengang kejap. aku smbung duduk..sejam berlalu....aku dgn kwn2ku y lain dah mula gelisah. tak wat pape. hanya bercerita tentang cuti bulan 12,HOD community medicine,tetiba rani mukerji pon ade...priankha chopra...[serius..aku tak tau cmne nk eja nama org2 nih] SRK...,eh..DATO SRK.... hahahahha....bincang pasal nk sambut besday namrata kat mne...gelak2...men sphygmomanometer y ade kat dlm bilik tu....amik gamba....tanya umur masing2...ade yang call mak...ckp busan..dn bercerita tahap pembuangan masa kami..



rashdeep dan namrata


besday gurl[arini besday dia]


satu2nye bdk 3rd sem dalam unit aku y reti kannada
karthik..

dari kiri..savind,neena dn namrata



macam biasa...budak sorang ni mne leh tinggal.....


P/S: TAK PASAL2 AKU DOKTOR CAKAP AKU anemia... ITULAH RESULT BLOOD TEST AKU DUA HARI LEPAS. 4TABUNG UJI DIA AMIK. BYK GILA. AKU DH PITAM2 DAH. HAHAHHAA....

3 comments:

nur_amalina said...

hawa ko tukar name ko nye blog k?? haha rashdeep ko dah add aku kat fb la~ adakah aku nye peminat bertambah?? muahaha perasan tak sedar diri hehe k la.. tapi still ganas gak doc ko tu amik darah sampai 4 taung uji tuh! ha dah try test k belum baju ko yg wat kat tailor tuh??

norfaridahanum mad norizan said...

nih ape kes..tupai lompat2 tapi taruh gmbr rama2.adoi r!

it's rani mukherjee and priyanka chopra =)

n kmc hospital mmg gila.ske bwat student sndrik sbg bhn experiment.tensi!

sitihawa said...

hahaha...anum..asal ade bunyi..ok la kot...
bju tu aku dh try...pendek sket r mal..aku dh suh dia labuhkn sket. tapi sua dia,aku ske gile. bes dn selesa.