Saturday, August 22, 2009

selamat datang bulan ramadan.

1 ramadan. aku kat umah,kat bilik,sorang2. semua orang pegi kelas. dan aku..cuti.
semalam last praktikal dan viva untuk biochem,dan harap2 tu la y terakhir. aku masih memikirkan,bulan ramadan kali ini,mesti diisi dgn jayanya,tapi mule2 puase lagi dah tak puase. [hadoi...ngeng la.] arap2 aku tak kne ganti pose double dari y biase. sbb slalu klu dh kne awl puase,akhir nnt,kne lagi. huhuhuhu..selumber je ye aku ni bercerita. maafla pada y tak selesa.aku tak penah kesah pon nk cite kat sape2.

aku insyaAllah mula kelas 2nd yr bln9 nih. buat rashdeep y seronok nk balik msia ari ni..i jeles sgt..my father tak galakkn blk..takpe,i dgn suhaili akan enjoy our cuti dgn jayanye..hehehe.

semalam mse nk g viva tgh ari lpas jumaat,lalu dpn masjid..tgk org berpusu2 keluar dari masjid,solat jumaat. sonok sgt,tgk org baru balik dari masjid. cuma bezanye,kat cni takde yang berbaju melayu. [rindu msia]. hehe..ternmpk la alfian [lambai2 dn berlalu].

habis viva. lpas asar,aku,shu mekda dgn elly gi fish market. wah...ramai org. [esoknye a.k.a harini nk pose kot,sbb tu ramai] tapi ikan tak bape segar. musim hujan kot. hehehe..aku tak tahu lak yang org kat cni bli ikn kira bape ekor kita amik. pelik juga,sbb tak nmpk penimbang pon berdekatan penjual. klu aku tau,aku pilih y besa2. hahahhaah.

mmmm..ape lagi nk cite. takde yang menarik sgt sepanjang aku exm ni. cuma dh lama tak menulis [taip sebenarnya]. mmm..SELAMAT BERPUASA..

4 comments:

SarjaN yO said...

selamat berpuasa Hawa...krm slm kat Shu...

nur_amalina said...

salam hawa! selamat menyambut ramadhan al mubarak! aku pun same la ari first pun dah tak pose hehe tapi sahur makan semacam juga ngan org lain hehe semoga kali ni punye lulus n yg terakhir k =)

norfaridahanum mad norizan said...

selamat puasa2...rindu nk golek2 kat katil ko.haha!

p/s:gambar itu..lawa selendang..ehem3

sitihawa said...

ya...itulah..selendang faridahanum...
aku pinjam je....hehe..