Friday, November 19, 2010

flasher!! [bukan sbb mlm ni "mlm jumaat" aku tlis bende nih]

penah ke korang dgr perkataan nih? pernah rasa? [perisa ape?] maksud aku,pernah alami ke.....hadoi~ 

A person who displays his or her body in a form of indecent exposure (flashing genitals, breasts, buttocks, etc.)
terima kasih wikipedia.


snang cite,camni r..ble seseorang tu,tak kirelah laki ke pempuan,mereka nih mendapatkan kepuasan seks dengan cara mendedahkan private part dorg kpd orang yang tak dikenali. ini dilakukan berkali-kali. yaaa...berkali-kali. ade gak yang buat sbb nk dapatkan perhatian dari org. [aku pon taktau la nape dorg gne cara nih. malu kot tunjukkan kemaluan]
mmg sape yang buat ni dia mentel r.. ade psychological disorder. aku tak penah la kene bende nih. tapi kawan2 aku penah. slalu yang buat nih laki r... dan yang kenenye pempuan r..


pe kes la aku cite pasal bende nih memalam buta. haish. muahaha. kurang kerjan[bahasa jawa,bukan salah eja].


aku cuma terfikir. mereka yang bergelar flasher nih,mesti ske bile tgk kite terkejut. melatah, memalingkan muka. aku nak tau sgt,ape riaksi dorg ble dorg flash then org pempuan tu wat muke blur gile nak mati. serius!!!! blur. pastu berlalu pergi perlahan-lahan tanpa perasaan. tolong la bagitau aku,sape2 yang pernah wat cmni. tolong la bagitau ape riaksi makhluk flasher itu....!!!!!!


ok,aku merapu dikala tinggal 4 hari nk exam final. argggghhh!! demmm!

2 comments:

noorafzan said...

lawak la awak ni..
tak leh tolong la sebab tak penah kena.

miszatie said...

salam hawa...atie penah kena bnd nih mase atie tingkatan 4 ah br balik dr muar nak ke kuantan,,trun je dr bas...nak jalan ke keta mak...tb2 ade sorang lahabau nih tunjuk tuuuttt die,,Ya ALLAh mase tuh atie terkejut n trus lari...glee toll..gle seksss!!!